Activiteit

Workshop Writing Sounds

Haagse Popweek

Hoe kunnen muziek en tekst elkaar perfect aanvullen? Deze songwriting workshop van Rewire en Huis van Gedichten tijdens de Haagse Popweek beantwoord deze vraag.

Als opkomende muzikant weet je dat muziek en tekst onlosmakelijk verbonden zijn. De kracht van een liedje zit niet alleen in de melodie, maar ook in de woorden die je kiest. Maar hoe kunnen muziek en tekst elkaar aanvullen?

Wij dagen je met deze tweedelige workshop uit om ideeën en emoties te uiten met twee verschillende kunstvormen: het geschreven woord en muzikale compositie.

Wat kun je verwachten?
Je begint met een sessie creatief schrijven, waarin je je gevoelens en ideeën vertaalt naar tekst. Deze wordt verzorgd door dichter en songwriter: Jörgen Gario van het Huis van Gedichten. Vervolgens duik je de wereld van compositie in, en combineer je jouw geschreven woorden met muzikale klanken. Dit onder leiding van Matthijs de Ridder van Rewire.

De workshop wordt in het Nederlands gegeven en vergeet niet om je eigen laptop en koptelefoon mee te nemen. In de pauze wordt voor een snack & een drankje gezorgd.

Scoor jouw ticket hier, vol = vol!

Datum: 7 oktober
Duur: 2 x 90 minuten
Tijd: 14:00-15:30 Deel 1: Creatief schrijven
16:00 17:30 Deel 2: Teksten opnemen en componeren
(niet afzonderlijk van elkaar te volgen)

Kosten: 15 euro (excl service kosten)
Locatie: Popradar
Voor wie: jonge/opkomende muzikanten die willen leren schrijven en componeren
Taal: Nederlands
Maximaal aantal deelnemers: 15

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten