Activiteit

Chelsy treedt op bij Haagse literatuurprijzen

feestelijk programma ter ere van de winnaars

Een feestelijk programma rond de uitreiking van de Haagse literatuurprijzen, die jaarlijks worden toegekend door de Jan Campert-stichting namens de gemeente Den Haag. Het programma is samengesteld door Jet Steinz voor Writers Unlimited in samenwerking met het Literatuurmuseum in Den Haag. De presentatie is in handen van Hassnae Bouazza.

Uiteraard lezen alle prijswinnaars een fragment uit hun bekroonde werk voor. Maar ze worden elk ook geëerd met een laudatio door een speciale gast! Je ziet onder meer onderzoeksjournalist en programmamaker Sinan Can, singer-songwriter LUWTEN, dichter Obe Alkema en film- en tv-producent Kaja Wolffers, zoon van Marion Bloem.

Ook zal tijdens dit feestelijke literaire programma het eerste officiële optreden plaatsvinden van de kersverse en eerste Jonge Stadsdichter 2023; Chelsy Valentina. Zij werd op Nationale Gedichtendag, 26 januari 2023 gekozen uit de Haagse middelbare scholieren die de lessenserie Jonge stadsdichter-scholenwedstrijd volgden.

Vooraf: foyerprogramma met Amara van der Elst, Hasan Gök en Jonge Stadsdichter Chelsy Valentina

Voorafgaand aan de uitreiking in Zaal 1 presenteert spoken word-artiest Hasan Gök op het theaterfoyer-podium een kennismakingsinterview met de Jonge Stadsdichter, een voordracht door spoken word-artiest Amara van der Elst en, begeleid door toetseniste Jina Sumedi, een eigen optreden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten