Activiteit

Woordkunstprogramma bij Beelden aan Zee After Hours

Beelden aan Zee x Huis van Gedichten

Museum Beelden aan Zee lanceert After Hours, een maandelijks avondprogramma tussen sculpturen waar je zintuigen worden geprikkeld door aanstormend talent uit Den Haag. Daar kan woordkunst natuurlijk niet ontbreken.

Daarom slaan Beelden aan Zee en Huis van Gedichten de handen ineen. Schrijver, spoken-word artiest en docent bij Huis van Gedichten Daniëlle Zawadi cureert op vrijdag 6 december een programma met jonge woordkunstenaars die je meenemen in hun werk en wereld, te midden van de bijzondere museumcollectie. Wie zelf geïnspireerd wordt, kan een dichtworkshop volgen tussen de sculpturen van Jean Arp. Kijk hier voor het hele programma en tickets.

Als onderdeel van het programma vindt ook de eindpresentatie plaats van de schrijfworkshop-reeks Het Palet van de Dichter. Geïnspireerd op de tentoonstelling over het werk van Joan Miró  (vanaf 17 september te zien), geeft woord- en bewegingskunstenaar Sjaan Flikweert voor Huis van Gedichten een reeks van acht schrijfworkshops om die inspiratie in woorden te vatten. Kosten zijn 25 euro voor de reeks. Klik hier voor meer info en om in te schrijven.

Beeld: Museum Beelden aan Zee. Foto / Photo: Studio Gerrit Schreurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten