Activiteit

Broeinest 2024

Gratis buitenschoolse workshops voor jong schrijftalent

Tip: check de video hieronder om direct te weten hoe het zit. Onze workshopdocent en spoken word-artiest Tyler spreekt alle jonge schrijftalenten en oude bekenden van Huis van Gedichten aan. Wie doet er mee? Wie weet sta jij straks wel tussen een programma van professionele performers op Crossing Border Festival!

Het talentenprogramma Broeinest gaat bijna weer van start. In oktober krijg je de kans om in drie workshops je schrijf- en performance skills op te voeren. Samen met Tyler onderzoek je de kracht van muziek en woorden én wat muziek voor jouw betekent. Met als klap op de vuurpijl misschien wel een heus festivaloptreden om je nieuwste werk te delen met de wereld!

Goed om te weten: de Broeinest-workshops vinden dit jaar buiten school plaats. Op vrijdagmiddag 4, 11 en 25 oktober kom je samen bij Huis van Gedichten. De eindpresentatie op Crossing Border Festival vindt plaats op vrijdagavond 1 november (in de herfstvakantie!). Belangrijk dus dat je daar ook bij kan zijn.

Aan alle betrokken docenten dus de vraag: zeg het voort! Heb jij schrijftalent bij jou op school voor wie dit écht iets is? Denk aan oud-finalisten van de Jonge Stadsdichter Scholenwedstrijd, of oud-deelnemers van Broeinest, Poetry Battle, Speak Up! of onze andere activiteiten. Vertel ze over deze kans!

Mail Malou uiterlijk 27 september om je in te schrijven!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten