Lesprogramma

Poëziepandemie

samen verspreiden we plezier in poëzie

Is het nu het even lastig is om onze vakdocenten de klas in te halen? Maar zou je dat wel graag willen?
Dan komen we gewoon kort en héél krachtig digitaal naar jullie toe. Via filmpjes waarin we onze passie voor schrijven en taal met jullie delen.

We hebben drie pakketten met elk een eigen thema. Ieder thema bevat drie à vier filmpjes en tips over taal en creatief schrijven. Ze vormen  een mooi geheel, maar je hoeft niet alle filmpjes te gebruiken. Kijk wat past in jouw les.

Klik op een pakketje voor meer informatie en de duur van de filmpjes. De pakketten zijn gratis, je ontvangt een link door je mailadres achter te laten. Je kunt één pakket uitkiezen, of lekker allemaal.

Onderaan de pagina vind je een voorproefje, omdat Joost zo fijn de magie van onze lessen weet uit te leggen.

1. Verbeelding, oefent de spieren van de verbeeldingskracht.

 

 

2. Identiteit, leerlingen denken na over wie ze zijn en waar ze vandaan komen.

 

3. Spoken word, spreekt voor zich… belicht op verschillende manieren van Spoken Word eigenlijk is en hoe leerlingen zelf met ‘het gesproken woord’ aan de slag kunnen. Spreek je uit!

 

 

Schrijfresultaten
We hopen dat je van de filmpjes geniet en natuurlijk, dat je ze in de klas gebruikt. Wij vinden het heel leuk om mee te genieten van de resultaten, die kun je mailen naar malou@huisvangedichten.nl. De ingezonden teksten maken kans om op onze website en social media gepubliceerd te worden (al dan niet anoniem). 

Enthousiast? 
Ben je enthousiast en wil je de filmpjes graag met je collega’s delen. Geef ze dan graag
deze link zodat ze hun mailadres achter laten. Zo houden wij zicht op het bereik en de inzet, essentieel voor onze prestatiegegevens naar de Gemeente Den Haag.

Wat doen we met je mailadres?
Je ontvangt de link naar de filmpjes en we sturen je nog twee keer een mail over Poëziepandemie. Je mailadres komt op onze nieuwsbrieflijst, waar je je elk moment voor kunt uitschrijven.

Contact

Relevante activiteiten

Poëziepandemie

17 mei start de Poëziepandemie en verspreidt zich door de tijd