Chelsy in podcast Den Haag Onthult

23 september 2023

In Den Haag wordt, iedere dag weer, hard gewerkt aan een betere wereld. Naast het Vredespaleis zijn er tal van andere plekken en gebouwen waar gewerkt wordt aan een veiligere en rechtvaardigere wereld.

In de aflevering Den Haag, Stad van Vrede en Recht wordt Tamara Bok rondgeleid door Splinter Chabot en onderzoeken ze in hoeverre de stad recht doet aan de belofte dat ze de stad is van Vrede en Recht. Ze bezoeken verschillende plekken gerelateerd aan vrijheid. In deze aflevering uit de podcastserie ‘Den Haag Onthult’ wordt Tamara Bok door Splinter Chabot rondgeleid op zoek naar verhalen over vrede, recht en vrijheid. ‘Hoe beleven we vrijheid in Den Haag? Waar klinkt het vrije woord en welke plekken in de stad staan voor vrede en recht?’ Samen gaan ze op zoek naar antwoorden. Benieuwd naar hun ontdekkingen? Luister hier de podcast.

Tamara spreekt Chelsy Valentina en Theater Pepijn
In deze aflevering komen nog meer aan bod: rondleiding Vredespaleis, rondleiding Tweede Kamer, rondleiding Paleis Kneuterdijk, de Waalsdorpervlakte, Theater Pepijn, het Homomonument, het Louis Couperus Museum en het Malieveld.

Ga naar de website van de podcast
Of luister direct op Spotify

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten