Activiteit

SSSssttt … Geheim

Chelsy draagt voor op de Varkensmarkt

Den Haag koestert haar geheimen zoals de binnentuinen in de hofjes en de stadskloosters. Een ander goed bewaard geheim van de stad zijn de vele mensen die actief zijn in de kunsten. In orkesten en ensembles in een variëteit van muziekvormen en –stijlen. Of als schrijver, dichter of voordrachtskunstenaar.

Haagse Notûh nodigt u van harte uit deze geheimen te komen ontdekken op zondag 10 september 2023 tijdens het festival SSSttt … Geheim. Van 13.00 tot 17.00 uur openen het hofje van Nieuwkoop met haar Regentenkamer, ‘t Hooftshofje, de Stadskloostertuin en de Jozef kapel,  en Podium aan de Varkensmarkt  hun deuren voor eenentwintig Haagse orkesten en ensembles en tien Haagse dichters.  Op iedere locatie presenteren verschillende muziekgroepen en een dichter zich met een toepasselijk programma. Het publiek loopt van de hofjes naar het Stadkloostertuin en podium aan de Varkensmarkt via een route. Voor liefhebbers van Haagse historie heeft Het Gilde Den Haag een speciale wandeling samengesteld onder leiding van gidsen. De wandelingen zijn tot 9 september 2023 te boeken via Gilde Den Haag (www.gildedenhaag.nl/notuhfestival). De rode draad in dit festival is de verbinding met de diverse muziekstijlen en de Poëzie.

SSSttt … Geheim is mogelijk gemaakt door bijdragen van Cultuurschakel en Fonds 1818.Het startpunt is het Hofje van Nieuwkoop, ingang Warmoezierstraat 44, waar wij u graag van harte welkom heten.

Jonge Stadsdichter Chelsy Valentina is om 15.20 uur te horen op het podium Varkensmarkt

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten