Activiteit

spoken070 op Crossing Border

6 november met een live-stream vanuit het Spui Theater laten de finalisten van spoken070, Amara, Kate en Esra hun werk horen

Spoken070 is dé spoken word wedstrijd voor Haagse jongeren gehouden in het voorjaar.zomer van dit jaar. De wedstrijd is ontstaan tijdens de 1e lockdown, uit de wens om ook zonder de scholen -die immers dicht waren- de stem van de jongeren te blijven uitnodigen. Lets go get it!

Vrijdag 6 november, delen de finalisten hun talent met ons op Crossing Border! Het internationale muziek en literatuur festival in Den Haag. Dit jaar in een online versie. De finalisten knallen vanuit het Spui Theater met een live-stream je scherm uit.

Spoken070 was een uitnodiging aan de jeugd om hun talent te vinden en te ontwikkelen. De hoofdprijs, gewonnen door Amara van der Elst, is een plek in de Poetry Circle 070. Dit jaar is Den Haag voor het eerst onderdeel van het landelijk talentontwikkelingsprogramma Poetry Circle Nowhere. Amara heeft nu een plek. Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, dan kun je je nú inschrijven voor de audities, zodat wellicht ook jij komend jaar onderdeel bent van de allereerste Poetry Circle 070.

Voor de details, bekijk de Crossing Border site.
En kijk dan ook even naar “Broeinest“, waar leerlingen van 3 scholen hun eigen werk laten horen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten