Activiteit

Poetry Circle 070 op UITfestival

Hasan Gök, Mrs. Manon en Ismay op UIT Verrast #1 / #2

Een kans om een aantal van de deelnemers van Poetry Circle 070 live te bewonderen is zondag 5 september op het UITfestival op het Lange Voorhout. Zorg dat je bij het podium staat om 13:10 uur én 16:10 uur. Dan krijgt je 10 minuten lang schoons over je heen van Mrs. Manon, Hasan Gök en Ismay.

Hoe werkt het? Je koopt een kaartje voor UIT Verrast #1 en/of #2. Je zorgt dat je om 12:00 en/of om 15:00 op het Lange Voorhout bent en dan krijg je een hele serie aan schoons te zien en te horen. Een voorproefje van het Haagse culturele seizoen dat voor ons ligt. En tussen al dit schoons, hoor je ook de drie spoken word kunstenaars die afgelopen seizoen meededen met Poetry Circle 070;  Mrs. Manon, Hasan Gök en Ismay.

Hasan Gök

Hasan, 26, uit Den Haag. Verkent graag onbekende terreinen, vooral als het een plotse obsessie is. Thuis in het theater, half wonend maar vooral werkend. Danst graag op old school RnB en House en praat het liefst met je over je dromen en je struggles. Schrijft over liefde, vriendschap en zo’n beetje alle menselijke emoties met een (voor nu) licht maatschappelijke tintje.

Ismay Gossen

Als journalist schrijft Ismay vrijwel dagelijks over alles wat anderen bezighoudt en plaatst ze deze informatie in een voor de lezer begrijpelijke context. Als spoken word artiest vertelt ze over de thema’s die in haar eigen leven voorbij komen. En ook deze verhalen worden ook lekker duidelijk gecategoriseerd: ‘fuckboys, familie en ander drama’. Dat ze Haags is, zie je ook in haar schrijfstijl: direct, grappig, maar vooral eerlijk.

 

Mrs Manon

Deze 32-jarige Haagse met Italiaanse komaf heeft jarenlange ervaring met schrijven maar haar passies liggen bij muziek, rap, zang en spoken word.

Zo was ze afgelopen jaar onderdeel van The Poetry Circle 070 en staat sindsdien heel sterk in haar spreekwoordelijke schoenen.

Creatieve kunstvormen spreken haar het meest aan.

Met heldere en duidelijke flows verrast ze velen met haar eigenzinnigheid en energie.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten