Activiteit

Circle Session #44

040 nodigt 070 uit

Poetry Circle 070 is deel van Poetry Circle Nowhere. Er zijn 7 steden die meedoen aan dit prachtige talentprogramma en die steden ontmoeten elkaar gedurende het traject in Circle Sessions. In Circle Session #44 nodigt Eindhoven Den Haag uit om de verworven skills in nieuwe teksten met elkaar te delen.

Ware er geen Corona gebeurde dat live, in deze tijden is het per zoom. Dat betekent dat je in je luie stoel de hyper verse teksten toegesproken krijgt door de deelnemers én dat je eigen teksten kunt laten horen in de Open Mic. Best uniek! De zoom-link staat HIER

Deze Circle Session heeft als thema Bodemloos, dat is een ziek diep thema, toch?! Op 20 maart duiken deelnemers uit Eindhoven en Den Haag in de diepte. Je kunt de Circle Session vanaf 19.30 uur via Zoom volgen.

Gehost door niemand minder dan Geoffrey van der Ven.
Line up: Ruben Kemperman // Judith // Gypsie Melody // Meneer Peer // Nanette Poortinga // Sylvie de Leeuwe // Monique // Jack Dillinger // Wouter van den Elzen // Jessica Riedewald // Char

De Circle Session gaat om 19.30 uur van start. We sluiten deze sessie af met een Open Mic voor een ieder die zijn woordenkunsten nog wil vertonen. Dus aanhaken en genieten maar.

Wil je álle circle-sessions in de gaten houden, kijk dan op de site van Poetry Circle Nowhere

De host van Circle Session #44 – Geoffrey van de Ven

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten