Activiteit

BURENPOST

Speciaal voor jou

5 weken lang: 2500 kaarten in een serie van 5, van 10 Haagse makers voor 2500 geisoleerde Hagenaars!

Een project van de Grafische Werkplaats in samenwerking met Huis van Gedichten en maatschappelijke Haagse organisaties. 

Nu de Corona-maatregelen lang duren en een grote groep mensen geïsoleerd binnen zit, wordt het zwaarder voor iedereen. Daarom lanceren we Burenpost: een serie kaarten gemaakt door Haagse kunstenaars en dichters. Een positief gebaar om mensen een hart onder de riem te steken én om professionele makers te ondersteunen.

De kaarten worden wekelijks in een oplage van 500 exemplaren gedrukt op de risograaf in de Grafische Werkplaats en verspreid door Den Haag via maatschappelijke organisaties. Een klein gedeelte zal per post worden verstuurd.

Deelnemende kunstenaars: Melle de Boer, Marie Civikov, John Wei Liang Hoek, Jonas Raps, Cyrill Rafael Vasilyev met dank aan Trixie en Anastate.

Deelnemende dichters: Siela Ardjosemito-Jethoe, Karen de  Boer, Anne Büdgen, Jos Nargy en Umit Colgecen.

Burenpost wordt verspreid via: Lichtpuntjes van Mariahoeve, Parnassia, Zebrawelzijn centrum, De Vrolijkheid Rijswijk. Deze lijst wordt komende weken aangevuld.

Burenpost wordt mede mogelijk gemaakt door STROOM,  Prins Berhard Cultuurfonds-Zuid-Holland en Metapaper.

Burenpost in de webshop

Weet je iemand naar wie je Burenpost wil sturen? Je kunt in de webwinkel van Grafische Werkplaats een kaart kopen met verzendservice, dan sturen we de kaart naar het opgegeven adres op. Losse kaarten zijn binnenkort ook per tweetal in de webshop te koop.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten